Tähän väliin Lamminahon LC-talon esittely. Sisustaminen ei ole ollenkaan minun juttuni. Kyllästyn siihen aina kesken kaiken enkä viitsi tehdä mitään valmiiksi, koska sitten ei ole enää mitään haastetta ja odotettavaa. Parasta on se, kun on mahdollisuus suunnitella, mitä tulevaisuudessa tekisi.

Ja toisekseen; kun pelaan, niin pelaan nopeasti ja jokainen käynti osto- tai rakennusvalikossa hidastaa peliä enkä halua pysäyttää hyvin sujuvaa peliä vain jonkun sohvan tai taulun ostamista varten. Kaikki pauset ja valikkokäynnit rikkovat sujuvan pelirytmin. Siksi käyn ostovalikossa harvoin ja yleensä vain suunnitellen, mitä seuraavan kerran sieltä ostan. Seuraava kertaa saattaa tulla monen pelipäivän päästä.

Ensin muutama kuva lintuperspektiivistä:

Pihan rakentaminen on valitettavasti myös ikävää, ainakin kun on Legacy-talon takia suuri tontti. Tästä syystä olen nyt käyttänyt vain puoli pihaa ja toinen puoli seisoo tyhjän panttina.

 

Sitten kuvia yläkerrasta:

Yläkerran makuuhuoneet ovat niin epä-stabiileja, että niihin ei paljon kannata kiinnittää huomiota. Koska simisukupolvet kulkevat hurjalla vauhdilla eteenpäin, joudun ostamaan vähän väliä uudet pinnasängyt ja lastentarvikkeet ja sitten myymään ne taas pois. Tai aikuisten ja isovanhempien sängyt. Mikään huone ei näytä samalta kovin pitkään. Aulatilat ovat täynnä kaikkea turhaa rumaa krääsää, jota ei saa tungettua mihinkään muulla. Yleensä niissä on pottia ja taaperoiden palikkalaatikkosa ylt'ympäriinsä. Tai sitten kuntoiluvälineitä ja muuta sellaista. Ja toden totta, ei edes ikkunaverhoja. Mutta kun en ole keksinyt vielä värimaailmaa, mikä sinne tulisi. Harmillista, sillä legacyni on jo 8. sukupolvessa ja kohta saan unohtaa tämän talon tyystin.

 

Ja lopuksi jokunen alakerrasta:

Tässä kuvassa näkyvät keititön yläkaapistot on vain kokeilussa kuvaa varten. Ne peittäisivät oleellisia näkymiä pelaamisen kannalta ja inhoan sellaista (kuten myös korkeita vaatekaappeja, suihkuja ja jopa jääkaappeja). Tällaisten esineiden asettelu on vaikeaa, jotta saisi ne aina jotenkin ulkoseinän tai kauimmaisen seinän viereen niin, etteivät haluamassani pelikamera-asennossa peittäisi mitään.

Seinälamppuja sen sijaan tungen juuri niille seinille, jotka menevät peliasennossa alas, sillä sieltä ne eivät näy, mutta valaisevat silti tarpeellisesti.